Zet de keuken op orde

Afneembare accessoires

Deze oplossingen zijn uw belangrijkste bondgenoot bij het zoeken naar orde in de keuken. De sleutel hier is om accessoires te gebruiken die de bestelling garanderen. De uitneembare dienbladen, de verborgen lades, de manden en planken zullen je bondgenoten zijn, zodat de rommel nooit op deze ruimte in je huis stapt.

Profiteer van elke centimeter

Misschien is de factor die het meest tegen deze kamer speelt het aantal elementen dat we er normaal in hebben. Daarom is het maximaliseren van uw opslagcapaciteit van vitaal belang om de aandoening te overleven. Gebruik maken van de hoeken om bijvoorbeeld een kleine uitneembare kast op te nemen waar de kruiden te plaatsen is een zeer goede optie. U kunt ook profiteren van de muren, planken plaatsen of de grote lades gebruiken om daar te plaatsen wat u wilt verbergen, bijvoorbeeld de vuilnis- en recyclingcontainers.

De multifunctionele wagen schiet te hulp

Met een multifunctionele kar kunt u uw ruimte verder uitbreiden. Het hoeft geen groentewagen te zijn. Dankzij het brede scala aan ontwerpen en opties die tegenwoordig bestaan, kunt u het zelfs gebruiken voor wat u maar wilt. Van het bewaren van groenten in feite tot een open voorraadkast, tot het bewaren van lege potten of producten die niet gekoeld hoeven te worden.

Zeen Social Icons