SOS donkere kringen: 7 tips om ze snel en effectief te verwijderen

Tassen en donkere kringen zijn de ergste vijanden van een goed gezicht. Ze geven je onmiddellijk dat aspect van vermoeidheid en vermoeidheid, en geven je gezicht ook een bleek gevoel. Wat te doen als de badkamerspiegel je een gezicht geeft waar donkere kringen de hoofdrolspelers zijn? Hoe kan ik de ontsteking van de zakken uitdrukkelijk verlichten? We geven je 7 tips en huismiddeltjes die zelfs op de langste dagen je goede gezicht terug kunnen geven.

Tip # 1: de kou, je grootste bondgenoot tegen de tassen

Oma’s oude truc die al een schoonheidsklassieker is: zet twee kleine lepels in de koelkast en laat ze een nacht afkoelen. Leg ze ‘s ochtends op je gesloten ogen. De kou zal ontstekingen in onze tassen verminderen, net zoals ijs dat doet wanneer we onszelf raken

Tip # 2: roll-on oogzorg

Natuurlijke producten hebben voordelen op alle niveaus, ook wanneer we van tassen en donkere kringen af ​​willen. Ingrediënten van natuurlijke oorsprong zoals hammamelis, ruscus, groene thee of cafeïne zijn echte stimulerende middelen voor de ogen en hebben een krachtig decongestivum dat het licht en de vitaliteit van de ogen herstelt. Roll-on met oogmake-up is bijzonder praktisch, omdat het donkere kringen onmiddellijk verbergt en ontstekingen vermindert. Ze kunnen in slechts enkele seconden worden aangebracht en laten de huid fris en stralend achter.

Tip # 3: Een ontspannende massage doet wonderen

Als er zich teveel vocht ophoopt in het oogcontourgebied en niet goed wordt afgevoerd, veroorzaakt dit een slechter uiterlijk van de wallen. Een korte massage kan het uiterlijk van donkere kringen en wallen, veroorzaakt door deze vochtretentie, verbeteren. Masseer eenvoudig het gebied onder de ogen met de toppen van je vingers. De beweging moet van binnen naar buiten gebeuren, je kunt het ook doen met de jade roller.

Tip # 4: mis hydratatie niet!

De belangrijkste regel in de strijd tegen wallen en donkere kringen: drink voldoende water. Op deze manier vermijdt u vochtretentie die een ontsteking in uw gezicht kan veroorzaken. Houd er ook rekening mee dat overtollige andere vloeistoffen zoals koffie kunnen helpen om vocht en hydratatie van de huid te verwijderen, waardoor uw tassen er slechter uitzien.

Tip # 5: koude theezakjes

Net als de lepel-truc kunnen theezakjes ook ontstekingen in de zakjes verlichten. Om dit te doen, hoeft u alleen maar een zwarte of groene thee te maken en de zakjes die u hebt gebruikt in de koelkast te zetten. Zodra ze zijn afgekoeld, plaatst u ze op het getroffen gebied en geniet u van het verkoelende effect.

Tips # 6: make-up om te redden

Als er geen manier is om de wallen en donkere kringen die in je ogen zijn aangebracht te verdrijven, is make-up meestal een ideale hulpbron om het uiterlijk van je gezicht te verbeteren. U moet echter voorzichtig zijn bij het aanbrengen van concealer voor het geval uw donkere kringen erg donker zijn.

Tip # 7: geen alcohol en overtollig zout

We weten allemaal dat een teveel aan zout en alcohol niet gezond is, maar wist je ook dat ze vijanden zijn van wallen en donkere kringen? Overmatig gebruik van alcohol of zout voedsel kan de lymfestroom verminderen. Daarom moet u uw inname beperken als u vatbaar bent voor donkere kringen en wallen onder uw ogen.

Door: Blanca Nieto

Zeen Social Icons