Natuurlijk hout, nieuwste aanpasbare trend ook in badkamer- en keukenvloeren

Warmte, stijl en isolatie. Dit zijn de drie grote deugden die houten vloeren ons bieden, een natuurlijk materiaal dat terecht de onbetwiste koning van de meeste huizen is geworden. We zien het regeren in nieuwbouw, maar ook in een zeer groot aantal met stijl beladen hervormingen, die niet alle voordelen van deze optie willen missen die nooit faalt en die in staat is om praktisch alle decoratieve stijlen perfect te matchen en dat de meeste interieurontwerpers nemen deel aan hun meest uiteenlopende projecten.

In de loop van de tijd is het gebruik ervan geëvolueerd in overeenstemming met de ontwikkeling van nieuwe technologieën en moderne markttrends. En als we het eerder hadden gereserveerd voor bepaalde kamers in het huis, zoals de eetkamer of slaapkamers, kan het nu vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer betreden, zonder risico op schade of zwelling, en wordt het een zeer resistent materiaal , heel warm, heel zacht en heel stil.

Dezelfde verdieping voor alle kamers van het huis

Stijve vinylvloeren maken het nu ook mogelijk om ze in badkamers en keukens te gebruiken dankzij een speciale anti-vocht en zeer resistente behandeling, waarmee we een effect van grote continuïteit en ruimtelijkheid in vloeren door het hele huis kunnen bereiken, iets wat vooral interessant is in projecten met weinig meters of in kleine verdiepingen waar dezelfde verdieping voor veel samenhang en visuele compactheid zal zorgen. En zelfs als we een airconditioningsysteem hebben met vloerverwarming.

Hout en porselein voor een industriële stijl

Het is een combinatie 10 waarmee we badkamers en keukens kunnen creëren met een onberispelijke industriële stijl. Hiervoor gebruikt Discesur houten vloeren in combinatie met imitatie cementporselein, vermengd met witte tinten op het aanrecht of strakke lijnen op het meubilair die een zeer modern effect creëren.

Hout en marmer voor een vernieuwde klassieke uitstraling

Een terugkeer naar de klassieker, maar van de puurste avant-garde is het ook mogelijk met houten vloeren. Hier is een voorbeeld van: het gebruik van hout op de vloer wordt tegengegaan door de imitatie marmeren porseleinen tegels op de badkamerwand, waardoor een nobele en warme sfeer ontstaat.

Hout naast steenachtig Nog een stercombinatie die triomfeert voor een spectaculaire afwerking in een zeer warme en gezellige stijl. Steenmaterialen, zowel kalksteen imitatie porseleinen tegels als de meest bijzondere stenen, gaan perfect samen met donkere houtsoorten en lakken

Zeen Social Icons