Ideeën en trucs voor kleine vloeren

Een klein huis kan groter lijken als je weet hoe je alle ruimte en elke hoek van het huis kunt benutten. Het hebben van een klein appartement betekent niet dat je niet veel dingen kunt hebben, het enige dat je moet weten alle decoratieve en opbergoplossingen om alles te passen en het er veel groter uit te laten zien dan het in werkelijkheid is.

We laten u enkele eenvoudige ideeën achter die u kunt volgen om uw kleine huis er veel groter en altijd netjes uit te laten zien.

Afstand tussen objecten

Door de meubels van elkaar te scheiden, kunt u visuele ruimte winnen, op dezelfde manier dat er minimaal 80 cm overblijft tussen de verschillende omgevingen (woonkamer, eetkamer …). Het is ook belangrijk dat natuurlijk licht door het hele huis stroomt, daarom raden we u aan grote en grotere meubels aan de muur te plakken zodat het licht kan binnendringen.

Sluit het terras

Een goede oplossing om meters te winnen is het sluiten van het terras om ruimte toe te voegen aan de woonkamer. Idealiter zou u witte of lichtgekleurde behuizingen moeten gebruiken om een ​​gevoel van diepte en daarmee ook ruimtelijkheid te geven.

De kracht van neutrale kleuren

Door de witte kleur lijken de kamers veel groter dan ze zijn, omdat het diepte toevoegt en de muren weghaalt. We raden aan deze kleur te combineren met andere lichte tinten en af ​​en toe een intens kleurendetail.

Sofa

De bank is een van de meubels die het meest in beslag neemt in een huis, daarom is het erg belangrijk om te weten hoe je hem moet plaatsen en hoe je hem goed moet krijgen. Als het uw droom is om twee banken te hebben, raden we aan dat als de woonkamer vierkant is, u ervoor kiest om ze in een “L” te plaatsen, en als ze lang zijn, ze parallel te rangschikken. Toch, bij gebrek aan meters thuis, is een enkele bank de beste oplossing, die u kunt aanvullen met een fauteuil.

Zeen Social Icons