Haar thuis bleken is mogelijk en we weten hoe we het moeten doen

Hoe gaat het met je manen? Een doorslaggevende factor

Bij volmacht kunt u uw haar bleken, ongeacht uw haartype en kleur. Er zijn echter gevallen waarin dit niet het meest aanbevolen idee is. Op deze manier hangt het af van de structuur van je haar of het wel of niet raadzaam is om je haar te verkleuren. Dat wil zeggen, als u eerder andere schadelijke behandelingen op uw manen heeft toegepast, zoals een eerdere verkleuring of een permanente verkleuring, is het beter om deze te vermijden.

Deskundig advies

Laten we onszelf niet voor de gek houden. De beste manier om ons haar te kleuren en te bleken, is door onszelf in de handen van een professional te geven. Als dit het geval is, is het waarschijnlijk dat u ons zult adviseren dat, om ervoor te zorgen dat ons haar de kleur waar we naar op zoek zijn, we moeten bleken voordat we gaan verven. Dit is de beste methode zolang ons haar niet eerder is gebleekt.

Hoe ons haar thuis verven?

Besteed aandacht aan al diegenen die het wagen om hun haar thuis te bleken, we weten welke producten je moet gebruiken en welke stappen je moet volgen. Eerst moet je je haar “bleken”. Hoe? met een bleekproduct.

Haar bleken: 3 zelfgemaakte trucs die werken

1. Verkleuring met kamille

Als je je haar wilt verkleuren, maar het niet te veel wilt beschadigen of het niet wilt beschadigen, raden we je aan het met kamille te bleken. Dit ingrediënt is veel respectvoller voor je haar dan enig bleekmiddel en bovendien is het heel gemakkelijk aan te brengen.

2. Verkleuring met honing

Honing heeft tal van gunstige eigenschappen voor de huid en het haar en wordt daarom vaak gebruikt als huismiddeltje voor vele doeleinden, of het nu gaat om gezondheid of schoonheid. Maar wist je dat je er ook je haar mee kunt bleken?

3. Verkleuring met zuiveringszout

Zuiveringszout is een uitstekende remedie om ons haar thuis te bleken, omdat het blekende eigenschappen heeft. Bovendien is het een zeer respectvol product, omdat het de kleurstofmoleculen verwijdert die ons haar zijn binnengedrongen, maar onze natuurlijke kleur niet bederft.

Door: María Viéitez

Zeen Social Icons